Kijken naar Haarlem Oost

Kijken naar Haarlem OostOp de wereldHaarlem OostZonesHistorischSeizoenenTransformatiesBebouwing vs. GroenVerbindingenSpatial SongVerhalenNetwerkenActiviteitenGeboorteplekkenGeurenFaunaVerborgen bijzonderhedenUw kaartKleuren en begroeïng Waarderpolder52 kilometer Haarlem Oost op schaalTekenenOnderzoekArchiefSpoorzoneMore songsHuidFound footageEconomie van de ZomerzoneHaarlem Oost in kleurAmsterdamstraatVerbindingen

Slotdebat

Vrijdag 18 april, 17.00

Berlagelaan 1, Haarlem, Nederland

In de Petrusschool is t/m 20 april de tentoonstelling Kijken naar Haarlem Oost te zien. Rondom deze tentoonstelling worden verschillende activiteiten georganiseerd waaronder het slotdebat. Dit debat wordt mede mogelijk gemaakt door Hillgate Properties NV.
Vanaf 16.30 uur is de zaal open voor publiek en is er gelegenheid de tentoonstelling te bekijken. Het debat begint om 17.00 uur.

Deelnemers

*onder voorbehoud

Gespreksleiders zijn Jouke Kleerebezem en Chris Keulemans.

Doel van het debat

Het project ‘Kijken naar Haarlem Oost’ is een multidisciplinair kunstproject. Doel van dit debat is inzicht te krijgen in de betekenis van een degelijk project voor het betreffende gebied en rol van de initiërende en deelnemende kunstenaars binnen dit soort projecten.

Het vervolg

Het werk van de deenemende kunstenaars aan het project Kijken naar Haarlem Oost wordt opgenomen in een 'atlas' die begin 2009 verschijnt. Daarnaast wordt in deze atlas een analyse en interpretatie gegeven van de betekenis van het project voor het gebied. De uitkomsten van het slotdebat op 18 april vormen een basis voor deze analyse en interpretatie. Het is dan ook slechts slotdebat van de tentoonstelling, niet van het hele project. Een startpunt voor ontwikkelingen, geen eindpunt.

Programma slotdebat:

  • 16.30 uur Zaal open voor publiek
  • 17.00 uur Aanvang slotdebat
  • 18.30 uur Feestelijke afsluiting

U kunt de tekst van deze uitnodiging downloaden als pdf

Tentoonstellingsadres

St. Petrusschool, Berlagelaan 1, Haarlem (hoek Prins Bernhardlaan/Berlagelaan)
Bereikbaarheid:
Per trein. Uitstappen station Haarlem Spaarnwoude neem bus 5, 80 of 10 minuten lopen. Of vanaf station Haarlem centraal neem bus 2. Per auto, er is ruime parkeergelegenheid. Contactpersoon slotdebat: Lize Kelderman: info@keldermanprojects.nl

Aanmelden

U wordt hierbij van harte uitgenodigd een bijdrage te leveren aan het debat op 18 april.

"Ja, ik kom naar het slotdebat"

Voor het bijwonen van deze bijeenkomst graag vóór 11 april deze tekst mailen naar marjolijn@werkspoor.org

Tentoonstelling "Kijken naar Haarlem Oost"

Meer info
en het complete programma van de tentoonstelling >